Skannaus käyttöpaneelilta

Laitteen käyttöpaneelilta skannatut tiedostot voidaan lähettää sähköpostilla (skannaus sähköpostiin), FTP-palvelimelle (skannaus FTP:lle), tietokoneen jaettuun verkkokansioon (skannaus kansioon) tai USB-muistiin (skannaus USB:lle).

Sähköpostiin, FTP:lle ja kansioon skannaus ovat käytettävissä vain verkkoliitännän kautta. Verkkoyhteyttä ei tarvita, kun skannataan USB:lle. Skannatut tiedostot voidaan tallentaa suoraan laitteen etuosaan liitettyyn USB-muistiin.