Skannaus USB:lle -perustoiminnot (vain SG 3110SFNw)

Tässä kerrotaan, miten skannaustiedostoja tallennetaan USB-laitteelle.

TÄRKEÄÄ

• Säilytä USB-muistlaitteet poissa lasten ulottuvilta. Jos lapsi nielee vahingossa USB-muistilaitteen, ota välittömästi yhteys lääkäriin.

Tärkeää

• Laite ei tue ulkoisiin USB-keskittimiin liitettyjä USB-muisteja. Liitä USB-muisti suoraan laitteen vasemmassa yläkulmassa sijaitsevaan USB-porttiin.

• Kaikki USB-muistit eivät ole yhteensopivia laitteen kanssa.

1Liitä USB-muisti USB-porttiin.

Kuva USB-portista

Näyttöön tulee viesti “Tallenna skannaustiedot USB:lle”.

2Paina [Skanneri].

3Aseta alkuperäinen valotuslasille tai syöttölaitteeseen.

4Paina [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä.

Skannaa värillisenä valitsemalla [Valinnat]-valikon [Alkuperäisen tyyppi] -kohdassa [Neliväri: teksti/kuva].

Skannaa mustavalkoisena valitsemalla [Valinnat]-valikon [Alkuperäisen tyyppi] -kohdassa mikä tahansa muu vaihtoehto kuin [Neliväri: teksti/kuva].

• Voit peruuttaa skannauksen painamalla [Tyhjennä/Seis].

• Kun käytät valotuslasia, aseta alkuperäinen valotuslasille ja paina sitten [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä. Toista, kunnes kaikki alkuperäiset on skannattu.

Kun kaikki alkuperäiset on skannattu, aloita skannaustiedoston lähetys painamalla [#].

5Odota kunnes ilmoitus “Lähettää...” poistuu näytöltä.

Skannattu tiedosto tallennetaan USB-muistin juurihakemistoon.

6Irrota USB-muisti laitteesta.