Tulostimen lisäys Print & Fax -ruudussa Bonjouria käyttäen

Voit määrittää laitteen tulostamaan Bonjouria käyttäen. Voit kytkeä laitteen Ethernetin tai langattoman lähiverkon (WLAN) kautta.

Tärkeää

• Muista määrittää ennen tulostusta [Bonjour]-asetukseksi [Active] Web Image Monitorilla.

1Napsauta [Apple]-valikossa [System Preferences...] ja sitten [Print & Fax].

2Valitse [plus-merkki].

3Napsauta [Default] ja valitse sitten tulostin. Varmista, että [Kind]-asetus on [Bonjour].

4Varmista, että tuotteen nimi näkyy [Name]-kentässä ja valitse sitten [Add].

Kun käytössä on lisävarusteita, valitse ne [Installable Options] -välilehdeltä ja napsauta sitten [Continue].

Lisätyn tulostimen nimi näkyy kohdassa [Print & Fax].

5Napsauta [Quit System Preferences].