Verkon kautta liitettävän tulostimen lisääminen Print & Fax Preferences -ruudun kautta

Tärkeää

• Liitä laite verkkoon etukäteen ja käynnistä se.

• Määritä laitteen IP-osoite sen käyttöpaneelissa etukäteen.

1Napsauta [Apple]-valikossa [System Preferences...] ja sitten [Print & Fax].

2Valitse [plus-merkki].

3Napsauta [IP].

4Valitse [Protocol:] -valikosta [HP Jetdirect - Socket].

5Kirjoita [Address:]-kenttään käytettävän tulostimen IP-osoite tai isäntänimi.

6Valitse [Select Printer Software...] kentästä[Print Using:].

Käyttöjärjestelmässä Mac OS X 10.5.x valitse [Printer Using:] -kentässä [Select a driver to use...].

7Valitse luettelosta haluamasi tulostimen nimi, napsauta [OK] ja sitten [Add].

Käyttöjärjestelmässä Mac OS X 10.5.x valitse luettelosta haluamasi tulostimen nimi ja napsauta sitten [Add].

Kun käytössä on lisävarusteita, valitse ne [Installable Options] -välilehdeltä ja napsauta sitten [Continue].

Lisätyn tulostimen IP-osoite näkyy kohdassa [Print & Fax].

8Napsauta [Quit System Preferences].

Huom.

• Jos tulostus on liian hidasta [LPD (Line Printer Daemon)] -protokollalla, valitse [HP Jetdirect - Socket] -protokolla.