Tulostinohjaimen asentaminen Macintosh-tietokoneelle

Tässä kerrotaan, miten tulostinohjain asennetaan Mac-tietokoneelle ja tulostin rekisteröidään liitäntätavan perusteella.

Seuraavat ohjeet koskevat Mac OS 10.6.x -käyttöjärjestelmää. Muissa Mac OS -käyttöjärjestelmissä menettelytavat saattavat erota hieman tässä esitetyistä.

Tärkeää

• Et voi asentaa tulostinohjainta, jos muita sovelluksia on käynnissä. Sulje kaikki sovellukset ennen tulostinohjaimen asentamista.

• Tulostinohjaimen asentamiseen vaaditaan järjestelmänvalvojan oikeudet. Lisätietoja saat Macintosh-pääkäyttäjältä.

1Aseta cd-levy asemaan.

2Kaksoisnapsauta "product name.pkg" -kuvaketta käyttöjärjestelmäsi [RPCS_R]-kansiossa.

3Napsauta kolme kertaa [Continue].

4Valitse [Agree].

5Valitse [Install].

Valitse tiedoston tallennussijainti napsauttamalla [Change Install Location...].

6Anna järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja salasana ja napsauta [OK].

7Napsauta [Close].