USB-tulostimen lisääminen Print & Fax Preferences -ruudun kautta

Tärkeää

• Kytke laite ensin USB-liitäntään ja käynnistä se.

1Napsauta [Apple]-valikossa [System Preferences...] ja sitten [Print & Fax].

2Valitse tulostinluettelosta tulostin, jonka plug-and-play-toiminto tunnistaa automaattisesti, ja poista se napsauttamalla [miinus-merkki].

3Napsauta [Delete Printer].

Käyttöjärjestelmässä Mac OS X 10.5.x napsauta [OK].

4Valitse [plus-merkki].

5Napsauta [Default], ja varmista sitten, että [Kind]-asetus on [USB].

6Valitse käytettävän tulostimen nimi.

7Varmista, että tuotteen nimi näkyy [Name]-kentässä ja valitse sitten [Add].

Kun käytössä on lisävarusteita, valitse ne [Installable Options] -välilehdeltä ja napsauta sitten [Continue].

Lisätyn tulostimen nimi näkyy kohdassa [Print & Fax].

8Napsauta [Quit System Preferences].