Käyttäjän salasanan määrittäminen

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Liitännät] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [IEEE 802. 11] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Määrit. asetukset] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Valitse [User Password] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

9Syötä salasana ja paina [OK].