Salausavaimen määrittäminen

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Liitännät] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [IEEE 802. 11] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Määrit. asetukset] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Pre-shared Key Format] ja paina sitten [OK].

9Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Passphrase] tai [Hex] ja paina sitten [OK].

10Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Pre-shared Key] ja paina sitten [OK].

11Syötä esijaettu avain ja paina sitten [OK].

• [Passphrase] voi sisältää 8–63 merkkiä.

• [Hex] voi sisältää enintään 64 heksadesimaalimerkkiä.

12Valitse [Key Length] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

13Valitse [64bit] tai [128bit] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

14Valitse [Key Format] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

15Valitse [ASCII (5 digits)], [Hex (10 digits)], [ASCII (13 digits)] tai [Hex (26 digits)] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

• Jos valitset [64bit] kohdassa [Key Length], voit syöttää 5 merkkiä kohdassa [ASCII (5 digits)] tai 10 merkkiä kohdassa [Hex (10 digits)].

• Jos valitset [128bit] kohdassa [Key Length], voit syöttää 13 merkkiä kohdassa [ASCII (13 digits)] tai 26 merkkiä kohdassa [Hex (26 digits)].

16Valitse [Encryption Key] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

17Syötä salausavain ja paina [OK].

• Jos [WPA-EAP] on valittuna [Encryption]-asetuksessa tai [WPA2 (AES)] on valittuna [WPA]-asetuksessa, määritä [EAP Type].

• Jos käytät todennuspalvelinta, määritä [EAP Type], [EAP User ID], [RADIUS User Name] ja [RADIUS User Password] tietoturvan parantamiseksi.