Tietokoneen yhdistäminen ja ohjelmien asentaminen (verkkoliitäntä)

Kun laite on otettu käyttöön ja testisivu tulostettu, yhdistä laite tietokoneeseesi. Tässä kerrotaan, miten laite kytketään tietokoneeseen Ethernet- tai WLAN-yhteydellä ja miten käytetään toimintoja [Pika-asennus verkkoliitännälle], [PCL/RPCS Raster -tulostinohjain] (SG 3110SFNw), [Tulostinohjain] (SG 3100SNw), [TWAIN/WIA-ohjain] ja [LAN-faksiohjain] (SG 3110SFNw).