Pika-asennus

Asenna tulostinohjain seuraavien ohjeiden mukaan.

Tärkeää

• Asennukseen vaaditaan pääkäyttäjän oikeudet. Kirjaudu sisään pääkäyttäjänä.

1Aseta cd-levy asemaan.

Sulje kaikki avoimet sovellukset.

2Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta [OK].

3Napsauta [Pika-asennus verkkoliitännälle].

4Lue koko käyttöoikeussopimus huolellisesti. Jos hyväksyt sen ehdot, valitse [Hyväksyn sopimusehdot.] ja napsauta sitten [Seuraava >].

5Noudata näytölle tulevia ohjeita. Asennusohjelma käynnistyy.

Huom.

• Jos Windows antaa asennuksen aikana suojausvaroituksen, älä välitä siitä vaan jatka asennusta.

• Asennusohjelma käynnistyy automaattisesti, kun cd-levy laitetaan tietokoneeseen. Käyttöjärjestelmän asetuksista riippuen automaattinen asennus ei välttämättä toimi. Voit myös käynnistää SETUP.EXE-tiedoston kaksoisnapsauttamalla sitä cd:n juurihakemistossa tai valita [Run SETUP.EXE] [AutoPlay]-ikkunassa.

• Jos sinua pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen, tee niin.

• Varmista, että tulostinohjain on asennettu oikein. Tarkista että [Virta]-näppäimen valo palaa ja tulosta testisivu. Katso Konfigurointisivun tulostus.