Helpon asennuksen asetukset

Valitse [Helppo asennus], jos haluat määrittää langattoman lähiverkon asetukset WPS (Wi-Fi Protected Setup) -menetelmällä.

Valitse verkkoliitännän mukaan [PBC] tai [PIN] haluamasi tukiaseman kautta. Määritä asetukset toimintaympäristön mukaan.

Lisätietoja langattoman lähiverkon tukiaseman tai reitittimen kokoonpanosta ja toiminnoista on niiden käyttöohjeissa.

PBC

1Käynnistä langattoman lähiverkon tukiasema.

2Kytke laite päälle.

3Paina [Käyttäjän työkalut].

4Napsauta [Sisäänkirjaus].

5Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

Jos kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, syötä salasanaksi "000000".

6Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Liitännät] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Valitse [IEEE 802. 11] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

9Valitse [Helppo asennus] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

Laitteen näyttö

10Paina tukiaseman WPS-painiketta.

Tukiaseman kuva

11Valitse [PBC-menetelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

Laitteen näyttö

Jos yhteyden luominen onnistui, näytölle tulee viesti “Yhteys AP:hen onnistui ”.

Jos yhteyden luominen epäonnistuu, näytölle tulee viesti, “Yhteys AP:hen epäonnistui. ”. Palaa vaiheeseen 9. Jos ongelma jatkuu, tarkista, että tukiasema toimii oikein. Jos tukiasema toimii kunnolla, mutta ongelma silti jatkuu, ota yhteys myynti- tai huoltoedustajaan.

Huom.

• Jos tukiasemaa ei löydy kahden minuutin aikana, etsintä keskeytyy.

PIN

1Käynnistä langattoman lähiverkon tukiasema.

2Kytke laite päälle.

3Paina [Käyttäjän työkalut].

4Napsauta [Sisäänkirjaus].

5Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

Jos kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, syötä salasanaksi "000000".

6Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Liitännät] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Valitse [IEEE 802. 11] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

9Valitse [Helppo asennus] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

Laitteen näyttö

10Valitse [PIN-menetelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

Laitteen näyttö

Laitteen näyttö

11Syötä laitteen PIN-koodi tukiaseman verkkosivulle.

PC-näytön kuva

Lisätietoja on langattoman lähiverkon tukiaseman mukana tulleessa käyttöoppaassa.

12Käynnistä WPS (PIN-järjestelmä) tukiaseman verkkosivulta.

13Paina [Yhdistä].

Jos yhteyden luominen epäonnistuu, näytölle tulee viesti, “Yhteys AP:hen epäonnistui. ”. Palaa vaiheeseen 11. Jos ongelma jatkuu, tarkista, toimiiko tukiasema kunnolla. Jos tukiasema toimii kunnolla, mutta ongelma silti jatkuu, ota yhteys myynti- tai huoltoedustajaan.