SSID-asetus

Tässä osassa kerrotaan miten Service Set Identifier (SSID) määritellään.

Langattoman lähiverkon (WLAN) käyttämiseksi on määritettävä SSID-tunnus langattomalle tukiasemalle, johon laite ottaa yhteyden päästäkseen verkkoon. Pyydä käytettävä SSID-tunnus verkon pääkäyttäjältä.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Liitännät] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [IEEE 802. 11] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [Määrit. asetukset] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Valitse [SSID] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

9Paina [SSID].

Jos SSID-tunnus on asetettu, voit tarkistaa nykyisen SSID-tunnuksen.

10Anna merkit ja paina [OK]-näppäintä.

Käytössä ovat ASCII-merkit 0x20-0x7e (32 merkkiä).

SSID-tunnukset voi asettaa myös Web Image Monitorilla.

11Paina [OK].

12Paina [Poistu].