Vaihtaminen WLAN-yhteyteen

WLANin käyttämiseksi vaihda [LAN-tyypiksi] [IEEE 802. 11b/g/n].

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

Jos kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, syötä salasanaksi "000000".

4Valitse [Järjestelmä] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

5Valitse [Liitännät] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

6Valitse [Verkko] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

7Valitse [LAN-tyyppi] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

8Valitse [IEEE 802.11b/g/n] näppäimillä [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina [OK].

Laitteen näyttö

9Kun olet muuttanut tätä asetusta, sammuta laite ja käynnistä se sitten uudelleen.