Virtajohdon liittäminen pistorasiaan ja virran kytkeminen

Ennen kuin liität laitteentietokoneeseen, kytke laitteen virtajohto ja kytke laitteen virta päälle.

VAROITUS

• Älä käytä muita kuin tässä oppaassa mainittuja virtalähteitä. Ohjeen noudattamatta jättämisestä voi seurata tulipalo tai sähköisku.

VAROITUS

• Käytä vain ilmoitettuja taajuuksia. Ohjeen noudattamatta jättämisestä voi seurata tulipalo tai sähköisku.

VAROITUS

• Älä käytä haaroitettuja sovittimia. Ohjeen noudattamatta jättämisestä voi seurata tulipalo tai sähköisku.

VAROITUS

• Älä käytä jatkojohtoja. Ohjeen noudattamatta jättämisestä voi seurata tulipalo tai sähköisku.

VAROITUS

• Älä käytä vaurioituneita, rikkinäisiä tai muutettuja virtajohtoja. Älä myöskään käytä painavien esineiden alle jääneitä, voimakkaasti taipuneita tai vedettyjä virtajohtoja. Ohjeen noudattamatta jättämisestä voi seurata tulipalo tai sähköisku.

VAROITUS

• Älä koske virtapistokkeen piikkeihin metalliesineellä. Tulipalon ja sähköiskun vaara.

VAROITUS

• Virtajohdon käsittely märillä käsillä on vaarallista. Sähköiskun vaara.

VAROITUS

• Laitteen mukana toimitettua virtajohtoa saa käyttää vain tämän laitteen kanssa. Älä käytä sitä muiden laitteiden kanssa. Ohjeen noudattamatta jättämisestä voi seurata tulipalo tai sähköisku.

VAROITUS

• Jos virtajohto on vaurioitunut ja sen sisäosat ovat näkyvissä tai rikkoutuneet, ota yhteys myynti- tai huoltoedustajaasi. Vialliset virtajohdot voivat aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun.

VAROITUS

• Sijoita laite mahdollisimman lähelle pistorasiaa. Näin voit irrottaa virtajohdon pistorasiasta nopeasti hätätilanteessa.

TÄRKEÄÄ

• Varmista, että virtajohdon pistoke on työnnetty kunnolla pistorasiaan. Vain osittain pistorasiassa olevat pistokkeet aiheuttavat epävakaan kytkennän, joka voi kuumentua vaarallisesti.

TÄRKEÄÄ

• Kun irrotat virtajohdon pistorasiasta, vedä aina pistokkeesta äläkä johdosta. Johdosta vetäminen voi vahingoittaa virtajohtoa. Vialliset virtajohdot voivat aiheuttaa tulipalon tai sähköiskun.

Tärkeää

• Älä käsittele laitetta, kun väriainetta täytetään.

1Kytke virtajohto laitteeseen.

kuva virtajohdosta

2Kytke virtajohto seinäpistorasiaan.

kuva virtajohdosta

Pinnan kaltevuus saa olla enintään kaksi astetta.

Varmista, ettei virtajohto ole jäänyt laitteen alle.

3Paina [Virta]-näppäintä.

kuva virtanäppäimestä

Laite alkaa syöttää väriainetta tulostuspäihin.

Anna laitteen odottaa noin kuusi minuuttia, kunnes näytölle tulee ilmoitus “Valmis”.

Älä irrota virtapistoketta pistorasiasta, kun väriainetta syötetään.

Tulostuspäiden täyttämisen aikana laitteesta voi kuulua naksahtelua. Kyseessä ei ole toimintahäiriö, ja ääni lakkaa hetken kuluttua.

Kun väriaineen syöttö on valmis, [Virta]-painike lakkaa vilkkumasta ja valo palaa tasaisesti.