Laitteen tilan näyttäminen Macintoshissa

Tilaseuranta-toiminnolla voit tarkistaa väriaineen määrän ja muita tulostimen tilatietoja tietokoneeltasi. Voit myös tarkistaa tulostustyöjonon virheet.

Tulostustyöjonoikkuna avautuu automaattisesti, kun suoritat tulostuskomennon. Tilaseuranta-toiminnolla voit tarkastella tulostimen tilaa myös ilman tulostuskomentoa.

Laitteen tilan seuraamiseksi tietokoneelta tulostimen ja tietokoneen välisen yhteyden on oltava kaksisuuntainen.