Kohdistus

Toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti, kun haluat säätää paperikasettien tulostuksen aloituskohtaa tulostetun testikuvion tarkistuksen jälkeen.

1Paina [Käyttäjän työkalut].

2Napsauta [Sisäänkirjaus].

3Näppäile sisäänkirjautumissalasana ja paina sitten [OK].

4Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Huolto] ja paina sitten [OK].

5Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi [Kohdistaminen] ja paina sitten [OK].

6Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] valitaksesi paperikasetin, ja paina sitten [OK].

7Paina [Mustavalko]- tai [Väri]-näppäintä.

Tulostuksen aloituskohdan säädön testikuvio tulostetaan.

Tarkista tulostetusta testikuviosta optimaaliset säätöarvot.

8Taita testikuvioarkki kaksinkerroin pituussuunnassa.

kuva kohdistuksesta

9Optimaalinen säätöarvo on yksittäisen pystysuoran viivan ja risteillä merkityn pystysuoran viivan etäisyys, jonka näet kun pidät taitettua paperia valoa vasten. Kun etäisyys on yksi merkki "+"-suunnassa, [Perusskannaus]-asetuksen optimaalinen säätöarvo on "+1.0".

kuva kohdistuksesta

10Taita testikuvioarkki kahtia leveyssuunnassa, ja tarkista asetuksen [Aliskannaus] säätöarvo.

Säätöarvoja voi muuttaa 0,1 välein.

11Paina [Säädä].

12Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] syöttääksesi säätöarvot (-4.0 - +4.0) asetukselle [Perusskannaus] kohdasta 9, ja paina sitten [OK].

13Paina [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin] syöttääksesi säätöarvot (-4.0 - +4.0) asetukselle [Aliskannaus] kohdasta 10 ja paina sitten [OK].

14Paina [Poistu].

15Paina [Poistu].