Ange pappersformat för utskrift

Klicka på fliken [Kopiator] på sidan systeminställningar för att ange pappersformat för utskrift.

Bild av webbläsarskärmen

Välj papper

Post

Beskrivning

Välj papper

Välj pappersformat som ska användas vid utskrift från följande: [Kassett 1], [Kassett 2], [Sidoinm.fack], [A4] eller [8 1/2 × 11].

När en kassett har valts skriver maskinen ut endast från den kassetten. När ett pappersformat har valts söker maskinen igenom kassetterna efter papper i detta angivna format. Sökandet sker i den prioritetsordning som har angivits under [Kopiator] på sidan [Prioritetskassett].

Om flera kassetter innehåller rätt papper kommer den första kassetten som maskinen hittar att användas för utskrift. När den kassetten får slut på papper kommer maskinen automatiskt att växla till nästa kassett för att fortsätta utskriften.

Obs

• [Kassett 2] visas bara när kassett 2 är installerad.