Konfigurera pappersinställningar

Klicka på fliken [Kassett- & pappersinst.] på sidan Systeminställningar för att konfigurera pappersinställningar.

Bild av webbläsarskärmen

Kassett 1

Post

Beskrivning

Pappersformat

Välj pappersformat för kassett 1 bland följande alternativ:

A4, B5 JIS, A5, B6 JIS, A6, 8 1/2 × 14, 8 1/2 × 11, 5 1/2 × 8 1/2, 7 1/4 × 10 1/2, 8 × 13, 8 1/2 × 13, 8 1/4 × 13, 16K, Anp. format

Papperstyp

Välj papperstyp för kassett 1 bland följande alternativ:

Tunt papper (52 to 64g/m2), Tjockt papper 1 (100 till 130g/m2), Tjockt papper 2 (131 to 162g/m2), Normalt papper, Återvunnet papper, Färgat papper, Förtryckt papper, Hålslaget papper, Brevhuvud, Bondpapper, Cardstock, Etikettark

Kassett 2

Post

Beskrivning

Pappersformat

Välj pappersformat för kassett 2 bland följande alternativ:

A4, B5 JIS, A5, 8 1/2 × 14, 8 1/2 × 11, 5 1/2 × 8 1/2

Papperstyp

Välj papperstyp för kassett 2 bland följande alternativ:

Tunt papper (52 till 64g/m2), Tjockt papper 1 (100 till 130g/m2), Normalt papper, Återvunnet papper, Färgat papper, Förtryckt papper, Hålslaget papper, Brevhuvud

Sidoinmatningsfack

Post

Beskrivning

Pappersformat

Välj pappersformat för sidoinmatningsfacket bland följande alternativ:

A4, B5 JIS, A5, B6 JIS, A6, 8 1/2 × 14, 8 1/2 × 11, 5 1/2 × 8 1/2, 7 1/4 × 10 1/2, 16K, 4 1/8 × 9 1/2, 3 7/8 × 7 1/2, C5 Kuv, C6 Kuv, DL Kuv, Anp. format

Papperstyp

Välj papperstyp för sidoinmatningsfacket bland följande alternativ:

Tunt papper (52 till 64g/m2), Tjockt papper 1 (100 till 130g/m2), Tjockt papper 2 (131 till 162g/m2), Normalt papper , Återvunnet papper, Färgat papper, Förtryckt papper, Hålslaget papper, Brevhuvud, Bondpapper, Cardstock, Etikettark, Kuvert, OH-film

Prioritet sidoinmatningsfack

Post

Beskrivning

Prioritet sidoinmatningsfack

Ange hur utskriftsjobb där sidoinmatningsfacket används ska behandlas.

• Systeminställningar

Alla utskriftsjobb skrivs ut enligt maskinens inställningar.

Fel inträffar om maskinens och skrivardrivrutinens inställningar för pappersformat/papperstyp inte stämmer överens.

• Alla format/typer

Alla utskriftsjobb skrivs ut enligt skrivardrivrutinens inställningar.

Utskrift genomförs även om maskinens och skrivardrivrutinens inställningar för pappersformat och papperstyp inte stämmer överens, men om pappret är för litet för utskriftsjobbet beskärs bilden.

• Alla anpassade format/typer

Utskriftsjobb med anpassat format skrivs ut enligt skrivardrivrutinens inställningar och utskriftsjobb med standardformat skrivs ut enligt maskinens inställningar.

När det gäller utskriftsjobb med anpassat format genomförs utskriften även om maskinens och skrivardrivrutinens inställningar för pappersformat och papperstyp inte stämmer överens, men om pappret är för litet för utskriftsjobbet beskärs den utskrivna bilden.

När det gäller utskriftsjobb med standardformat inträffar ett fel om maskinens och skrivardrivrutinens inställningar för pappersformat och papperstyp inte stämmer överens.

Obs

• Information om kassett 2 visas bara när den är installerad.