Ange prioritetskassett

Klicka på fliken [Prioritetskassett] på sidan för systeminställningar för att ange prioritetskassett.

Bild av webbläsarskärmen

Prioritetskassett

Post

Beskrivning

Skrivare

Välj den kassett som maskinen kontrollerar först för papper som kan användas för detta jobb från [Kassett 1], [Kassett 2] eller [Sidoinm.fack].

Om automatiskt kassettval anges för utskriftsjobbet och flera kassetter innehåller rätt papper, kommer den första kassett som maskinen hittar att användas för utskrift. När den kassetten får slut på papper kommer maskinen automatiskt att växla till nästa kassett för att fortsätta utskriften.

Kopiator

Välj den kassett som maskinen kontrollerar först för papper som kan användas för detta jobb från [Kassett 1], [Kassett 2] eller [Sidoinm.fack].

Om [A4] eller [8 1/2 × 11] har markerats för [Välj papper] på sidan [Kopiator] och flera kassetter innehåller giltiga pappersformat kommer den första kassett som maskinen hittar att användas för utskrift. När denna kassett är tom växlar maskinen automatiskt över till nästa kassett och fortsätter utskriften.

Fax

Välj mellan [Kassett 1] och [Kassett 2] för att ange var maskinen först ska söka efter ett giltigt pappersformat.

Om [Automatiskt] har valts för[Välj papperskassett] på sidan [Fax] och flera kassetter innehåller giltiga pappersformat kommer den första kassett som maskinen hittar att användas för utskrift. När denna kassett är tom växlar maskinen automatiskt över till nästa kassett och fortsätter utskriften.

Obs

• [Kassett 2] visas bara när kassett 2 är installerad.