Skärmen i faxläge

Det här avsnittet innehåller information om skärmen i faxläge.

Som standard visas kopiatorskärmen på displayen när maskinen är påslagen.

Om kopiator- eller skannerskärmen visas på displayen, tryck på [Fax] på kontrollpanelen för att växla till faxskärmen.

Bild av faxtangent

Skärm i vänteläge.

Bild av användarpanelen (numrerade detaljer)

1. Aktuell status eller meddelanden

Visar aktuell status eller meddelanden.

2. Aktuella inställningar

Visar aktuella inställningar för densitet och upplösning.

3. Valtangenter

Visar vilka funktioner du kan använda genom att trycka på motsvarande valtangenter.

4. Aktuellt datum och tid

Visar aktuellt datum och tid

Obs

• Maskinens standardläge vid start kan anges i inställningar för [Funktionsprioritet] under [Admin.verktyg].

• Visningsformat för tid och datum kan anges i [Ställ in datum/tid] under [Admin.verktyg].

• Om LDAP-autentisering har angivits måste du först logga in på maskinen genom att ange ett användarnamn och lösenord.