När LDAP-autentisering har angivits

När LDAP-autentisering har angivits kan endast de användare som loggar in på maskinen med ett giltigt användarnamn och lösenord använda maskinen.

Om du vill öppna menyn [Användarverktyg] eller använda funktionerna kopiator, skanner eller fax måste du ange ett giltigt användarnamn och lösenord för att logga in på maskinen. När du är klar med maskinen ska du logga ut för att förhindra att obehöriga användare får åtkomst till maskinen.

Om du vill skriva ut med hjälp av PCL6-skrivardrivrutinen, skicka LAN-fax eller utföra TWAIN-skanning måste du logga in på maskinen via respektive drivrutin.

Obs

• Om [Tid för autoutloggning (sekunder)] under LDAP-inställningar har angivits med hjälp av Web Image Monitor loggas du automatiskt ut från maskinen om du inte har använt kontrollpanelen inom en viss tid.

• Du behöver inte logga ut från maskinen om du har loggat in via skrivar-, LAN-fax- eller TWAIN-drivrutinen.

• Vid LDAP-autentisering är PostScript 3-utskrift och WIA-skanning alltid inaktiverad.