Ange skanningsmottagare med snabbvalstangenterna eller knappen [Paus/Återuppringning]

I detta avsnitt förklaras hur man anger en mottagare genom att använda följande tangenter:

Använda snabbvalstangenterna

Tryck på den snabbvalstangent som har registrerats för önskad snabbvalspost.

Tryck på [Shift] för att använda snabbvalsposterna 11 till 20.

Bild av snabbvalstangenter och Shift-tangent

Använda [Paus/Återuppringning].

Tryck på [Paus/Återuppringning] för att välja senast använda mottagare.

Bild på tangenten Paus/Återuppringning

Obs

• När du anger en skanningsmottagare ändras maskinens skanningsinställningar automatiskt enligt den mottagarinformation som redan finns registrerad i adressboken. Du kan vid behov ändra skanningsinställningarna med hjälp av kontrollpanelen.

• [Paus/Återuppringning] fungerar inte för det första skanningsjobbet efter att maskinen har slagits på.

• För att välja mottagare som inte har registrerats som snabbvalspost, använd [Adressbok].