Skanna via kontrollpanelen

När du skannar via kontrollpanelen kan du skicka skannade filer med e-post (Skanna till e-post) till en FTP-server (Skanna till FTP), eller till den delade mappen på en dator i ett nätverk (Skanna till mapp), eller till ett USB-minne (Skanna till USB).

Funktionerna Skanna till e-post, Skanna till FTP och Skanna till mapp är bara tillgängliga via nätverksanslutning. Ingen nätverksanslutning krävs för funktionen Skanna till USB. Du kan skicka skannade filer direkt till ett USB-minne som satts in på maskinens framsida.