Radera skanningsmottagare

I det här avsnittet beskrivs hur man raderar registerade mottagare.

1Starta webbläsaren och få tillgång till maskinen genom att ange dess IP-adress.

2Klicka på [Skanningsmottagare].

3Klicka på fliken [E-postadress], [FTP] eller [Mapp].

4Välj vilken post som ska tas bort och klicka sedan på [Radera].

5Bekräfta att den valda posten är den du ville radera.

6Ange administratörslösenordet om det behövs.

7Klicka på [Tillämpa].

8Stäng webbläsaren.

Obs

• Maskinen kommer att meddela dig om den mottagare som du vill radera är inställd som vidarebefordrande mottagare för fax. Om du ändå väljer att radera mottagaren, konfigurera om inställningarna för vidarebefordring av fax.