Skärmen i kopieringsläge

Det här avsnittet innehåller information om skärmen när maskinen är i kopieringsläge.

Som standard visas kopiatorskärmen på displayen när maskinen är påslagen.

Om skanner- eller faxskärmen visas på displayen, tryck på [Kopiera] på kontrollpanelen för att växla till kopiatorskärmen.

Bild av kopiatortangent

Skärm i vänteläge.

Bild av användarpanelen (numrerade detaljer)

1. Aktuell status eller meddelanden

Visar aktuell status eller meddelanden.

2. Aktuella inställningar

Visar aktuell kassett, återgivningsgrad och skanningsinställningar.

3. Valtangenter

Visar vilka funktioner du kan använda genom att trycka på motsvarande valtangenter.

4. Kopieringsantal

Visar antal uppsättningar för aktuellt kopieringsjobb. Du kan ändra antal uppsättningar med hjälp av siffertangenterna.

Obs

• Startläget kan anges i inställningar för [Funktionsprioritet] under [Admin.verktyg].

• Om LDAP-autentisering har angivits måste du först logga in på maskinen genom att ange ett användarnamn och lösenord.