Konfigurera tillval och pappersinställningar

Konfigurera skrivardrivrutinen efter maskinens tillval och pappersinställningar.

Viktigt

• Behörigheten Hantera skrivare krävs för att ändra Skrivaregenskaperna. Logga in som medlem av administratörsgruppen för att få behörighet.

• Vi rekommenderar att dubbelriktad kommunikation mellan maskin och dator aktiveras så snart som möjligt. Med hjälp av dubbelriktad kommunikation kan maskinens pappersinställningar, aktuella status och annan information överföras till datorn.

Förutsättningar för dubbelriktad kommunikation

Följande villkor måste vara uppfyllda för att dubbelriktad kommunikation ska kunna upprättas:

• Datorns operativsystem: Windows XP/Vista/7 och Windows Server 2003/2003 R2/2008/2008 R2

• Vid anslutning till ett nätverk

Maskinen ansluts via en standard-TCP/IP-port och standardnamnet på porten får inte ändras.

[Aktivera stöd för dubbelriktad kommunikation] på filken [Portar] i skrivaregenskaperna har valts.

• Vid anslutning via USB

Maskinen ansluts till datorns USB-port via ett USB-gränssnitt.

[Aktivera stöd för dubbelriktad kommunikation] på filken [Portar] i skrivaregenskaperna har valts.