Mac OS X 10.3

1Välj [Systeminställningar...] på Apple-menyn.

2Klicka på [Skrivare & fax] under ”Maskinvara”.

3Klicka på [Ställ in skrivare].

4Välj maskin från "Skrivarlistan" och klicka sedan på [Visa info].

5Välj [Installerbara tillval] i listan i dialogrutan [Skrivarinformation].

6Markera konfigurationen för kassett 2 och klicka sedan på [Verkställ].

7Klicka på knappen i övre vänstra hörnet för att stänga dialogrutan med skrivarinformation.

8Klicka på knappen i övre vänstra hörnet för att stänga dialogrutan [Skrivarlistan].

9Klicka på [Avsluta systeminställningar] på menyn [Systeminställningar].