Windows

Instruktionerna nedan utgår från Windows 7 som exempel.

1På [Start]-menyn klickar du på [Enheter och skrivare].

2Högerklicka på ikonen för den skrivare som du vill använda, och klicka sedan på [Skrivaregenskaper].

3Klicka på fliken [Tillbehör].

4Klicka på [Uppdatera nu].

Om ingen dubbelriktad kommunikation upprättas markerar du det installerade tillvalet manuellt.

5Klicka på fliken [Inst. pprformat].

6Ange vilken kassett du vill använda under [Papperskassett:] och ange pappersformat under [Pappersformat:]. Klicka sedan på [Uppdatera nu].

Om ingen dubbelriktad kommunikation upprättas väljer du kassett och pappersformat manuellt.

7Klicka på [OK] för att stänga dialogrutan skrivaregenskaper.