Basisbediening voor het verzenden van scanbestanden via e-mail

In deze paragraaf wordt de procedure uitgelegd voor het verzenden van scanbestanden via e-mail.

1. Zorg ervoor dat alle oude instellingen verwijderd zijn.

Druk op de knop [Instellingen verwijderen] als een vorige instelling blijft staan.

2. Als het scherm voor de netwerkbezorgingsscanner of scan-to-folder wordt geopend, schakelt u over naar het e-mailscherm.

Zie "Overschakelen naar e-mailscherm" voor meer informatie.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Plaats de originelen.

4. Druk indien nodig op [Scaninstellingen] om scannerinstellingen, zoals resolutie en scangrootte, op te geven.

Zie "Verschillende scannerinstellingen" voor meer informatie.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Geef indien noodzakelijk de scanbelichting op.

Zie "Belichting aanpassen" voor meer informatie.

6. Druk indien nodig op [Origin. invoertype] om instellingen zoals origineelrichting op te geven.

Zie "Type Origineel Invoer instellen" voor meer informatie.

7. Druk indien nodig op [Verzend Bestandstype/naam] om instellingen, zoals bestandsformaat en -naam, op te geven.

Zie "Bestandstype en bestandsnaam opgeven" voor meer informatie.

8. Geef de bestemming op.

U kunt meerdere bestemmingen opgeven.

Zie "E-mailbestemmingen opgeven" voor meer informatie.

9. Druk indien nodig op [Tekst] om het e-mailbericht in te voeren.

Voor meer details raadpleegt u "Het e-mailbericht invoeren".

10. Druk indien nodig op [Onderwerp] om het e-mailonderwerp op te geven.

Voor meer details raadpleegt u "Het onderwerp van de e-mail invoeren".

11. Druk op [Naam afzender] om de afzender van de e-mail op te geven.

Zie "De e-mailafzender opgeven" voor meer informatie.

12. Druk indien nodig op [Beveiliging] om de [Codering] of [Handtekening] op te geven.

Zie "Beveiligingsinstellingen voor e-mails" voor meer informatie.

13. Om de Message Disposition Notification-functie te gebruiken, drukt u op [Ontvangstbevestiging].

Als u [Ontv. Bev.] selecteert, ontvangt de e-mailafzender een bericht als de ontvanger het e-mailbericht heeft geopend.

14. Druk op de [Start]-knop.