E-mailscherm

In deze paragraaf wordt de schermindeling voor het verzenden van scanbestanden per e-mail uitgelegd.

De weergegeven functie-items dienen als selectietoetsen. U kunt een item selecteren of opgeven door op het item te drukken.

Wanneer u een item selecteert of opgeeft in het weergavescherm, wordt het gemarkeerd als Schermillustratie bedieningspaneel. Toetsen die niet kunnen worden geselecteerd, worden weergegeven als Schermillustratie bedieningspaneel.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Reg. nr.]

Druk op deze toets om de bestemming te specificeren met behulp van een registratienummer van vijf cijfers.

2. E-mail/Map

Druk op deze tabbladen om tussen het e-mailscherm en het scan-to-folderscherm te schakelen.

Schakel ook naar het andere scherm over, als u dezelfde bestanden zowel per e-mail als via scan-to-folder verzendt.

3. E-mailpictogram

Dit pictogram geeft aan dat het e-mailscherm wordt weergegeven.

4. [Handm. inv.]

Druk op deze toets om bestemmingen op te geven die niet in het adresboek zijn geregistreerd en geef vervolgens de e-mailadressen op met behulp van het weergegeven soft-toetsenbord.

5. [Recent]

Druk op deze toets om bestemmingen te selecteren die onlangs zijn opgegeven met behulp van [Handm. inv.]. Indien er meerdere recente bestemmingen zijn, druk dan op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om ze te bekijken.

6. Bestemmingsveld

De opgegeven bestemming wordt weergegeven. Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] als meer dan een bestemming is opgegeven en om door de bestemmingen te scrollen.

7. Bestemmingslijst

De in het apparaat geregistreerde bestemmingslijst wordt weergegeven. Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] als niet alle bestemmingen kunnen worden weergegeven zodat u het scherm kunt wisselen.

Het symbool (Schermafbeelding Bedieningspaneel) verwijst naar een groepbestemming.

Het symbool (Schermafbeelding Bedieningspaneelof Schermafbeelding Bedieningspaneel) verwijst naar een bestemming waarop gecodeerde e-mailberichten kunnen worden ontvangen.

8. [Tekst] [Onderwerp] [Beveiliging] [Naam afzender] [Ontv.bev.]

Voer het bericht in en geef het onderwerp, beveiliging (codering en handtekening), afzender op en geef aan of ontvangstbevestiging al dan niet moet worden gebruikt.