Het pad naar een recente bestemming in het adresboek registreren

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe mappaden van recente bestemmingen kunnen worden geregistreerd in het adresboek van het apparaat.

1. Druk op [Recent].

Schermafbeelding bedieningspaneel

De meest recente, rechtstreeks ingevoerde bestemmingen worden weergegeven.

2. Druk op [Prog.Best.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Namen] en geef vervolgens de naam en andere noodzakelijke informatie op.

Voor meer details over het opgeven van deze informatie, raadpleegt u de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

4. Druk op [OK].