Het pad bij de geselecteerde bestemming in het adresboek registreren

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe u mappaden kunt registreren die u handmatig heeft ingevoerd, of die u heeft opgegeven door op het netwerk naar het adresboek van het apparaat te bladeren.

1. Geef de bestemming die u wilt registreren weer in het bestemmingsveld.

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Prg.Best. ].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Namen] en geef vervolgens de namen en andere te registreren gegevens op.

Voor meer informatie over het opgeven van de te registreren informatie, raadpleegt u de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

4. Druk op [OK].