Het pad naar de bestemming handmatig invoeren

U kunt het pad naar de bestemmingsmap handmatig invoeren.

1. Druk op [Handm. inv.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [SMB].

3. Druk op [Handm. inv.] rechts van het padveld.

Het soft-toetsenbord wordt weergegeven.

4. Voer het pad voor de map in.

In het volgende voorbeeldpad, is de naam van de bestemmingsmap "gebruiker" en die van de computer "desk01":

\\desk01\user

5. Druk op [OK].

6. Afhankelijk van de bestemmingsinstellingen, geeft u de gebruikersnaam op om u aan te melden op de computer.

Druk op [Handm. inv.] rechts van het veld gebruikersnaam om het soft-toetsenbord weer te geven.

7. Afhankelijk van de bestemmingsinstellingen, geeft u het wachtwoord op om u aan te melden op de computer.

Druk op [Handm. inv.] zodat u met behulp van het wachtwoord het soft-toetsenbord kunt laten weergeven.

8. Druk op [Verbindingstest].

Er wordt een verbindingstest uitgevoerd om te controleren of de opgegeven gedeelde map bestaat.

Als het bericht "Verbinding met de PC mislukt. Controleer de instellingen." verschijnt, raadpleeg dan de handleiding Problemen oplossen.

9. Controleer het resultaat van de verbindingstest en druk op [Afsluiten].

10. Druk op [OK].