Display

In dit hoofdstuk worden het vereenvoudigd display en drie bevestigingsschermen uitgelegd: Modi controleren, Voorvertoning en Status gescand bestand.

In deze handleiding vindt u uitleg over het e-mailscherm, het Scan to Folder-scherm, het WSD-scannerscherm, het scherm voor de lijst met opgeslagen bestanden en het scherm voor de netwerkbezorgingsscanner. Zie "E-mailscherm", "Scan to Folder-scherm", "WSD-scannerscherm", "Lijst met opgeslagen bestanden" en "Netwerkbezorgingsscannerscherm" voor meer informatie over elk scherm.

Verwante onderwerpen

Eenvoudige weergave
Bevestigingsschermen