Scherm van de netwerkbezorgingsscanner

In deze paragraaf wordt de schermindeling beschreven bij het gebruik van de netwerkbezorgingsscanner.

De weergegeven functie-items dienen als selectietoetsen. U kunt een item selecteren of opgeven door op het item te drukken. Wanneer u een item selecteert of opgeeft in het weergavescherm, wordt het gemarkeerd als Schermillustratie bedieningspaneel. Toetsen die niet kunnen worden geselecteerd, worden weergegeven als Schermillustratie bedieningspaneel.

Genummerde afbeelding van het scherm van het bedieningspaneel

1. [Reg. nr.]

Druk op deze toets om een bestemming te specificeren met behulp van een registratienummer van vijf cijfers.

2. Pictogram netwerkbezorgingsscanner

Dit pictogram geeft aan dat het scherm van de netwerkbezorgingsscanner wordt weergegeven.

3. [Handm. inv.]

Om een bestand via de bezorgingsserver per e-mail te verzenden naar een bestemming die niet is opgeslagen in de bestemmingslijst van de bezorgingsserver, drukt u op deze toets om het soft-toetsenbord te openen. Gebruik vervolgens het soft-toetsenbord om het e-mailadres op te geven. Raadpleeg de handleiding bij de ScanRouter-bezorgingssoftware voor meer informatie over het per e-mail verzenden van een bestand via de bezorgingsserver.

4. Bestemmingsveld

De opgegeven bestemming wordt weergegeven. Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] als meer dan een bestemming is opgegeven en om door de bestemmingen te scrollen.

5. Bestemmingslijst

De lijst van bestemmingen die in de ontvangstserver staan, verschijnt. Druk op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] als niet alle bestemmingen kunnen worden weergegeven zodat u het scherm kunt wisselen.

Het symbool (Schermafbeelding Bedieningspaneel) verwijst naar een groepbestemming.

6. [Onderwerp] [Naam afzender] [Ontv.Bev.]

Geef het onderwerp en de afzender op en geef aan of ontvangstbevestiging al dan niet voor het te verzenden bestand moet worden gebruikt.