Standaardinstellingen voor de printer maken - Afdrukvoorkeuren

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u het dialoogvenster [Voorkeursinstellingen voor afdrukken] opent onder Windows Vista/7 of Windows Server 2008/2008 R2.

Belangrijk

1. Klik in het menu [Start] op [Configuratiescherm].

Het [Configuratiescherm] wordt weergegeven.

2. Klik in "Hardware en geluiden" op [Printer].

• Indien u Windows 7 gebruikt, klik dan op [Apparaten en printers weergeven] in "Hardware en geluiden".

• Indien u Windows Server 2008 R2 gebruikt, klik dan op [Apparaten en printers weergeven] in "Hardware".

3. Klik met de rechter muisknop op de printer die u wilt gebruiken en klik vervolgens op [Voorkeursinstellingen voor afdrukken...].

Wanneer u Windows 7 of Windows Server 2008 R2 gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Daarna klikt u op [Voorkeursinstellingen voor afdrukken].

Het dialoogvenster [Afdrukvoorkeuren...] wordt weergegeven.

4. Geef de nodige instellingen op en klik op [OK].

De instelling wordt in het gebied [Snelkeuzelijst:] tijdelijk geregistreerd als [Ongeregistreerd].