Opties instellen voor de printer

Maak de optie-instellingen voor het apparaat met gebruik van het printerstuurprogramma als bidirectionele comunicatie is uitgeschakeld.

Indien bidirectionele communicatie is uitgeschakeld, stel dan de optie-instellingen in.

Belangrijk

1. Klik in het menu [Start] op [Printers en faxapparaten].

• Als u met Windows Vista of Windows Server 2008 werkt, klikt u in het [Start]-menu op [Configuratiescherm] en vervolgens op [Printer] onder "Hardware en geluiden".

• Indien u gebruik maakt van Windows 7 of Windows Server 2008 R2, ga dan naar het [Start]-menu en klik vervolgens op [Apparaten en printers].

2. Klik op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken.

3. Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

• Wanneer u Windows Vista of Windows Server 2008 gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Daarna klikt u op [Eigenschappen].

• Wanneer u Windows 7 of Windows Server 2008 R2 gebruikt, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Daarna klikt u op [Printereigenschappen].

4. Klik op het tabblad [Apparaatinstellingen].

5. Selecteer de geïnstalleerde opties in het gedeelte [Installeerbare opties] en maak vervolgens de nodige instellingen.

6. Klik op [Toepassen] en vervolgens op [OK] om het dialoogvenster Printereigenschappen te sluiten.