Opties voor Mac OS X instellen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u het printerstuurprogramma configureert.

1. Start System Preferences op.

2. Klik op [Print & Fax].

3. Klik op [Set Up Printers].

Afhankelijk van het besturingssysteem van uw computer, verschijnt [Set Up Printers] mogelijk niet. Indien [Set Up Printers] niet verschijnt, gaat u door met de volgende stap.

4. Selecteer het apparaat dat u gebruiken en klik vervolgens op [Show Info].

Mac OS X 10.5 of hoger

Selecteer het apparaat dat u gebruikt en klik vervolgens op [Options & Supplies...].

Mac OS X 10.4

Selecteer het apparaat dat u gebruikt en klik vervolgens op [Printer Setup].

5. Selecteer [Installable Options] in het lijstmenu en configureer de instellingen naar wens.

Mac OS X 10.5 of hoger

Klik op [Driver] en configureer de instellingen naar wens.

6. Klik op [Apply Changes].

Mac OS X 10.5 of hoger

Klik op [OK].