Als tijdens de installatie een bericht wordt weergegeven

Foutmelding nummer 58 en 34 geven aan dat het printerstuurprogramma niet kan worden geïnstalleerd via Auto Run. Installeer het printerstuurprogramma via [Printer toevoegen] of [Printer installeren].

Voor Windows XP Professional en Windows Server 2003/2003 R2:

1. Klik in het menu [Start] op [Printers en faxapparaten].

2. Klik op [Printer toevoegen].

3. Volg de instructies in de wizard Printer toevoegen.

Indien het printerstuurprogramma op een cd-rom staat, is de locatie van het PostScript 3-printerstuurprogramma: D:\X86 of X64\DRIVERS\PS\XP_VISTA of X64\MUI\DISK1.

Voor Windows XP Home Editions:

1. Klik in het menu [Start] op [Configuratiescherm].

2. Klik op [Printers en andere hardware].

3. Klik op [Printers en faxapparaten].

4. Klik op [Printer installeren].

5. Volg de instructies in de wizard Printer toevoegen.

Indien het printerstuurprogramma op een cd-rom staat, is de locatie van het PostScript 3-printerstuurprogramma: D:\X86 of X64\DRIVERS\PS\XP_VISTA of X64\MUI\DISK1.

Voor Windows Vista en Windows Server 2008:

1. Klik in het menu [Start] op [Configuratiescherm].

Het [Configuratiescherm] wordt weergegeven.

2. Klik in "Hardware en geluiden" op [Printer].

3. Klik op [Printer toevoegen].

4. Volg de instructies in de wizard Printer toevoegen.

Indien het printerstuurprogramma op een cd-rom staat, is de locatie van het PostScript 3-printerstuurprogramma: D:\X86 of X64\DRIVERS\PS\XP_VISTA of X64\MUI\DISK1.

Voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2:

1. Klik in het menu [Start] op [Configuratiescherm].

2. Klik op [Hardware en geluiden].

3. Klik op [Printer toevoegen].

4. Volg de instructies in de wizard Printer toevoegen.

Indien het printerstuurprogramma op een cd-rom staat, is de locatie van het PostScript 3-printerstuurprogramma: D:\X86 of X64\DRIVERS\PS\XP_VISTA of X64\MUI\DISK1.