Een configuratie van een virtuele printer bevestigen

Gebruik deze procedure om de configuratie van een virtuele printer te bevestigen.

1. Start Web Image Monitor op.

Voor meer informatie over log-in gebruikersnamen en wachtwoorden raadpleegt u de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

2. Klik in het menugebied op [Configuratie] en klik vervolgens op [Virtuele printerinstellingen] in de categorie "Printer".

Er wordt een lijst met virtuele printers weergegeven.

3. Selecteer de virtuele de printer waarvan u de configuratiedetails wilt bevestigen en klik op [Details].

Er wordt een configuratielijst weergegeven voor de geselecteerde virtuele printer.