Een virtuele printer verwijderen

Gebruik deze procedure om een virtuele printer te verwijderen.

Belangrijk

1. Log als beheerder in op Web Image Monitor.

Voor meer informatie over log-in gebruikersnamen en wachtwoorden raadpleegt u "Web Image Monitor gebruiken" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

2. Klik in het menugebied op [Configuratie] en klik vervolgens op [Virtuele printerinstellingen] in de categorie "Printer".

De lijst met beschikbare virtuele printers wordt weergegeven.

3. Selecteer de virtuele printer die u wilt verwijderen en klik vervolgens op [Verwijderen].

Het bevestigingsscherm voor verwijdering wordt weergegeven.

4. Klik op [OK].