De configuratie van de virtuele printer wijzigen

Gebruik deze procedure om de configuratie van een virtuele printer te wijzigen.

Belangrijk

1. Log als beheerder in op Web Image Monitor.

Voor meer informatie over log-in gebruikersnamen en wachtwoorden raadpleegt u "Web Image Monitor gebruiken" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

2. Klik in het menugebied op [Configuratie] en klik vervolgens op [Virtuele printerinstellingen] in de categorie "Printer".

Er wordt een lijst weergegeven met de beschikbare virtuele printers.

3. Selecteer de virtuele printer waarvan u de configuratie wilt wijzigen en klik vervolgens op [Wijzigen].

Als u de virtuele printer wilt configureren voor een onderbrekingsprinter, selecteert u [TCP/IP (Niet gespecificeerd, Prioriteit)] in de lijst met protocollen.

4. Wijzig de configuratie naar wens.

5. Klik op [OK].