Een virtuele printer toevoegen

Gebruik deze procedure om een virtuele printer toe te voegen.

Belangrijk

1. Log als beheerder in op Web Image Monitor.

Voor meer informatie over log-in gebruikersnamen en wachtwoorden raadpleegt u "Web Image Monitor gebruiken" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

2. Klik in het menugebied op [Configuratie] en klik vervolgens op [Virtuele printerinstellingen] in de categorie "Printer".

Er wordt een lijst weergegeven met de beschikbare virtuele printers.

3. Klik op [Toevoegen].

Het scherm voor het toevoegen van virtuele printers wordt weergegeven.

4. Voer in [Virtuele printernaam] de naam in van de nieuwe printer en selecteer vervolgens het protocol in de lijst [Protocol].

5. Klik op [OK].

De virtuele printer is toegevoegd.