Classificatiecodes registreren

In dit gedeelte worden classificatiecodes uitgelegd.

Als u classificatiecodes registreert, legt de printer het aantal afdrukken vast dat onder elke code is gemaakt.

U kunt classificatiecodes registreren voor afzonderlijke gebruikers en specifieke doeleinden, waardoor u het specifieke printergebruik van elke code kunt controleren.

U kunt bijvoorbeeld accounts beheren voor individuele clientcomputers of accounts.

Op classificatiecodes gebaseerd proces (voorbeeld)

Genummerde illustratie van classificatiecode

1. Divisies, secties, afdelingen, projectteams, gebruikers, enz. die moeten worden beheerd.

2. De juiste classificatiecode voor de afdruktaak wordt ingevoerd.

Raadpleeg "Een classificatiecode opgeven voor een afdruktaak" voor meer informatie.

3. De taak wordt afgedrukt.

Bij afdrukken in een omgeving waarin classificatiecodes zijn vereist, kunnen afdruktaken die geen classificatiecode hebben niet worden afgedrukt.

Zie "Classificatiecodes configureren" voor meer details.

4. Classificatiecodes worden verzameld en beheerd door een extern logboekbeheersysteem.

Verwante onderwerpen

Classificatiecodes configureren
De classificatiecode voor een afdruktaak opgeven