Classificatiecodes configureren

Gebruik Web Image Monitor om op te geven of u classificatiecodes moet opgeven voor afdruktaken.

Belangrijk

1. Start Web Image Monitor op.

2. Klik op [Inloggen].

Er wordt een dialoogvenster weergegeven voor het invoeren van de gebruikersnaam en het wachtwoord.

3. Geef de gebruikersnaam en het wachtwoord op en klik op [Inloggen].

Neem contact op met uw netwerkbeheerder voor meer informatie over uw gebruikersnaam en wachtwoord.

4. Klik op [Configuratie] links op het scherm en klik vervolgens op [Logboeken].

5. Controleer of [Vereist] of [Optioneel] is geselecteerd voor [Classificatiecode] in de kolom [Algemene instellingen voor alle logboeken].

Als "Vereist" is geselecteerd bij de instelling voor het vereist stellen van classificatiecodes in Web Image Monitor, worden afdruktaken waarvoor geen classificatiecode is opgegeven niet afgedrukt.

6. Klik op [OK].

7. Klik op [Uitloggen].

8. Sluit Web Image Monitor af.