Het PDF-wachtwoord invoeren

Volg de volgende procedure op om een PDF-bestand dat met een wachtwoord beveiligd is direct af te drukken.

Als u een PDF-bestand dat met een wachtwoord beveiligd is wilt afdrukken, dan geeft u het wachtwoord op via het bedieningspaneel of Web Image Monitor.

Het bedieningspaneel gebruiken

Selecteer [PDF-wachtwoord wijzigen] in [PDF Menu] onder Printereigensch. om een wachtwoord via het bedieningspaneel in te voeren.

Web Image Monitor gebruiken

Schakel [PDF tijdelijk wachtwoord] onder [Configuratie] in om het PDF-wachtwoord in te voeren met behulp van Web Image monitor.