PDF-bestand verzenden

Voer de volgende procedure uit om een PDF-bestand naar dit apparaat te sturen met behulp van de afdrukcommando's.

Het volgende is een voorbeeld waarbij het "lpr"-commando gebruikt werd om een PDF-bestand af te drukken door het IP-adres van het apparaat op te geven.

Voor meer informatie over de afdrukcommando's, zie het UNIX Supplement.

%lpr -S "printer's IP address" [-Poption] [-o l]\ "path"\"PDF file name"