Automatische e-mailmelding

1. Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

2. Klik in het menugedeelte op [Configuratie].

3. Onder "Apparaatinstellingen", klikt u op [Automatische E-mailmelding].

Het dialoogvenster voor het opgeven van meldingsinstellingen wordt weergegeven.

4. Geef de volgende instellingen op:

• Meldingsbericht: u kunt dit naar behoefte instellen. Bijvoorbeeld: de plaats van het apapraat, de contactgegevens van de servicevertegenwoordiger.

• Items in de kolom Te melden groepen: hier kunnen de adressen voor het versturen van e-mailmeldingen worden gegroepeerd.

• Items in de kolom Selecteer groepen/items om te melden: selecteer groepen voor elk meldingstype, zoals apparaatstatus en fouten.

Voor het opgeven van gedetailleerde instellingen voor deze items klikt u op [Bewerken] naast "Gedetailleerde instellingen van elk item".

5. Klik op [OK].

6. Klik op [Uitloggen].

7. Sluit Web Image Monitor af.