Melding van de apparaatstatus per e-mail

Als een papierlade leeg is geraakt, er papier vastloopt of als de beheerder een verzoek doet, wordt er een e-mail gestuurd met de status van het apparaat naar de geregistreerde adressen.

Belangrijk

De functies van de e-mailmelding die u kunt instellen, zijn:

De volgende informatie kan per automatische e-mailmelding worden verzonden:

1. Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

2. Klik in het menugedeelte op [Configuratie].

3. Onder "Apparaatinstellingen" klikt u op [E-mail].

4. Geef de volgende instellingen op:

• E-mailadres beheerder: Geef het e-mailadres van de beheerder op. Dit verschijnt als het afzenderadres op gemailde, gescande documenten, als de afzender niet is opgegeven.

• Creëer e-mailondertekening: Geef de e-mailondertekening op die toegevoegd wordt aan e-mails die verzonden worden vanaf het apparaat.

• Items in de kolom Ontvangst: geef de instellingen op voor het verzenden en ontvangen van e-mail.

• Items in de kolom SMTP: configureer de SMTP-server. Controleer uw e-mailomgeving en geef de nodige instellingen op. U kunt ook e-mailverificatie uitvoeren voor de SMTP-server.

• Items in de kolom POP voor SMTP: configureer de POP-server. Controleer uw e-mailomgeving en geef de nodige instellingen op. U kunt ook e-mailverificatie uitvoeren voor de POP-server.

• Items in de kolom POP3/IMAP4: configureer de POP3- of IMAP4-server. Controleer uw e-mailomgeving en geef de nodige instellingen op.

• Items in de kolom E-mail communicatiepoort: configureer de poort die u wilt gebruiken voor toegang tot de e-mailserver.

• Items in de kolom Fax E-Mail Account: specificeer deze items als u e-mailmelding op verzoek wilt gebruiken.

• Items in de kolom E-mail meldingaccount: geef deze items op als u e-mailmelding wilt gebruiken.

5. Klik op [OK].

6. Klik op [Uitloggen].

7. Sluit Web Image Monitor af.

Verwante onderwerpen

De account voor e-mailmelding instellen
e-mailverificatie
Automatische e-mailmelding
E-mailmelding op verzoek
Formaat van e-mailmeldingen op verzoek