Web Image Monitor gebruiken

Met behulp van Web Image Monitor kunt u de status van het apparaat nakijken en instellingen wijzigen.

Beschikbare bewerkingen

De volgende bewerkingen kunnen op afstand vanaf een clientcomputer worden uitgevoerd met Web Image Monitor.

• De apparaatstatus of de instellingen weergeven

• De status of historie van afdruktaken controleren

• Afdruktaken opgeslagen in de Document Server nakijken, wijzigen, afdrukken of verwijderen

• Actieve afdruktaken onderbreken

• Het apparaat resetten

• Het adresboek beheren

• Apparaatinstellingen invoeren

• Netwerkprotocolinstellingen opgeven

• Beveiligingsinstellingen opgeven

Het apparaat configureren

Voor het uitvoeren van deze bewerkingen met Web Image Monitor is TCP/IP vereist. Nadat het apparaat werd geconfigureerd om TCP/IP te gebruiken, worden de bewerkingen vanuit Web Image Monitor beschikbaar.

Aanbevolen webbrowser

• Windows:

Internet Explorer 5.5 SP2 of hoger

Firefox 1.0 of hoger

• Mac OS:

Firefox 1.0 of hoger

Safari 1.0, 1.2, 2.0 (412.2) of hoger

Web Image Monitor ondersteunt schermlezersoftware. Wij raden het gebruik van JAWS 7.0 of een latere versie aan.

Verwante onderwerpen

Bovenste pagina weergeven
Als gebruikersverificatie is ingesteld
Over Menu en Modus
Toegang in de beheerdersmodus
Lijst van instellingenitems
Web Image Monitor-Help weergeven